Strandparken

OMRÅDET

Kolonihagen gir familier mulighet til å dyrke egen mat, og ha tilgang til aktiviteter sommer som vinter. Kolonihagen skal brukes som et fristed for rekreasjon. Det blir et slags moderne “designer småbruk” kun 45 minutter med bil/tog fra Oslo. Nes Strandhager ligger bare minutter fra der Glomma og Vorma møtes, med alt det vannveiene kan tilby.


RESTAURANTEN

Skal ha knall fokus på lokale råvarer og utvikles i samarbeid med noen av landets flinkeste restauratører. Restaurantbygget vil ha uteservering og kiosk. men også inneholde et forsamlingslokale, som man kan leie til forskjellige anledninger. I tillegg blir det et driftskontor som vil ta seg av båtutleie og utleie av ledige hytter samt bistå med andre service funksjoner.


BRYGGEANLEGG / MARINA

Bryggeanlegget har fått godkjenning til Marina. Her blir det gjesteplasser i tillegg til at passasjerfergen Elvekongen kan anløpe med tilrettelagte rutetider i helgen for de som ankommer Årnes med tog. Elvekongen har «alle rettigheter» med tanke på servering og kan leies til spesielle anledninger. Det planlegges også marina med selvbetjening hvor man kan fylle drivstoff.


SCENEN

Konsertscenen med en unik beliggenhet er dimensjonert for å kunne ta i mot internasjonale store artister og events. Samtidig blir det en samlingsplass for lokale aktiviteter og arrangementer. Her er det kreativiteten som er førende. Vi samarbeider med Norwegian Wood/Live Nation.


STRANDEN

Den store stranden gir muligheter for mange aktiviteter for store og små. Her kan du hvile, bade, spille og nyte dagene med de aktivitetene som passer deg.